آموزش ۴۰۰۰ بهورز برای ورود به عرصه خدمترسانی در نظام سلامت
معاون بهداشت وزارت بهداشت از آموزش ۴ هزار بهورز برای ورود به عرصه خدمت رسانی در نظام سلامت کشور خبر داد و در عین حال بر لزوم توجه به بهداشت روان تاکید کرد.
به گزارش آزیلاز، دکتر حسین فرشیدی در حاشیه بازدید از مرکز جامع سلامت و خانه بهداشت روستای هفت جوی که به مناسبت روز بهورز انجام شد، اظهار کرد: خانه بهداشت کوچکترین و حساسترین بخش ارائه خدمت در حوزه سلامت است.
وی افزود: افراد در خانههای بهداشت، قبل، حین و بعد از تولد رصد میشوند و شرایط جسمی و روحی آنان تا پایان حیات از سوی خانههای بهداشت مورد پایش قرار میگیرد.
فرشیدی به ابتکار راهاندازی خانههای بهداشت پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در سراسر کشور اشاره و خاطرنشان کرد: حضور بهورزان در خانههای بهداشت به منظور نیازهای بهداشتی و درمانی روستاها صورت میگیرد و بهورزان نیز در آموزشگاههای تخصصی بهورز آموزشهای لازم را فرا میگیرند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به شاخصهای سلامت قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: در آن زمان شاخص های ما در بخش های بهداشت، پیشگیری، واکسیناسیون، آب سالم و سواد سلامت بسیار پایین بود و بیماریهای واگیردار و عفونی باعث مرگ و میر افراد زیادی می شد.
فرشیدی اضافه کرد: راه اندازی خانه های بهداشت سبب شد که واکسیناسیون در کشور به صورت جدی آغاز شود و شرایطی را ایجاد کند که بیماریهایی نظیر فلج اطفال، سرخک و آبله که زمانی کشندهترین بیماریها در کشور بودند، امروز به طور کامل ریشه کن شوند.
وی در مورد نقش خانههای بهداشت در دسترسی مردم به آب سالم، گفت: با نقشی که خانههای بهداشت در ارتقای سواد سلامت مردم داشتند، امروز ۹۷ درصد آبهای مصرفی در کشور، آب سالم است.
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه خانههای بهداشت به عنوان کوچکترین واحد ارائه دهنده خدمات حوزه سلامت، نقش بسیار بزرگی در بهداشت و درمان کشور بر عهده دارند، گفت: بهورزان فعال در خانههای بهداشت به جز واکسیناسیون و بهداشتِ آب، امروز باید به مسائلی همچون بهداشت محیط، بهداشت دهان و دندان، بهداشت مدارس و بهداشت روانی نیز توجه ویژه داشته باشند.
وی با اشاره به دو بیماری شایع فشار خون و دیابت اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، بهورزان وظیفه کنترل و پایش این دو بیماری را نیز بر عهده دارند و این دو بیماری اکنون جزو بیماریهایی هستند که صرفا با تشخیص کنترل نمیشوند، بلکه باید تحت رصد و درمان منظم قرار گرفته و دارو دریافت کنند.
فرشیدی خاطرنشان کرد: امروز، حوزه سلامت به عوامل اجتماعی نیز ورود کرده و ما دیگر سلامت را در کنترل وضعیت جسمانی افراد خلاصه نمیکنیم، بلکه از بهورزان انتظار داریم به طور جدی به حوزه بهداشت روان نیز ورود کنند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه بیش از ۱۸ هزار خانه بهداشت در سراسر کشور فعال هستند، گفت: بیش از ۳۰ هزار بهورز در خانههای بهداشت در سراسر کشور مشغول خدمت رسانی در زمینه بهداشت و درمان به مردم شریف کشورمان هستند و حدود ۴هزار بهورز نیز هم اکنون در مراکز آموزشی مشغول آموزش هستند تا جایگزین نیروهای بازنشسته شوند.
پایان خبر آزیلاز
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "آموزش ۴۰۰۰ بهورز برای ورود به عرصه خدمترسانی در نظام سلامت" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "آموزش ۴۰۰۰ بهورز برای ورود به عرصه خدمترسانی در نظام سلامت"، کلیک کنید.