گرما در بنگلادش قربانی گرفت
خیابان های «داکا»، پایتخت بنگلادش این روزها عابران پیاده کمتری از حد معمول دارند.
به گزارش آزیلاز، همچنین روز گذشته (یکشنبه) کار در برخی از محل های ساخت وساز در هوای آزاد با توجه به گرمای مرگبار در داکا متوقف شد. گرمای شدید قیر جاده ها را نیز ذوب کرد.
کارشناسان هشدار داده اند میلیون ها نفر در این کشور در معرض تاثیرات ناشی از گرما هستند و شروع زودهنگام تابستان شدید را با تغییرات آب و هوایی مرتبط می دانند.
بر اساس گزارش ها، یک زن میانسال صبح روز گذشته در این کشور بر اثر گرمازدگی جان باخت. تاکنون چهار نفر به دلیل گرمازدگی در دو روز گذشته در این کشور جان خود را از دست داده اند.
برای مقابله با گرمای طاقت فرسا، دولت این کشور تصمیم گرفته است تمامی مدارس، دانشکده ها و موسسات آموزش فنی در سراسر کشور را از 21 تا 27 آوریل (5 روز آینده) تعطیل اعلام کند.
همچنین دولت بنگلادش از مقامات ذیربط خواست تا اقدامات پیشگیرانه را برای مدیریت گرمای تابستان که در بخش هایی از این کشور به 42 درجه سانتیگراد رسیده است، اتخاذ کنند.
اداره هواشناسی بنگلادش (BMD) پیش تر «هشدار موج گرما» صادر کرده است.
مقامات بنگلادش اعلام کردند بالاترین دمای این کشور در تابستان امسال 42.6 درجه سانتیگراد ثبت شده است.
همچنین دمای هوا در داکا روز شنبه به 40 درجه سانتیگراد افزایش یافت. با این حال ترکیب گرما و رطوبت باعث می شود که افزایش دما بیش از آنچه دماسنج نشان می دهد احساس شود.
موج گرمای غالب در چندین بخش این کشور ممکن است ادامه یابد و در چند روز آینده گسترش یابد.
در سال های اخیر، بلایای طبیعی مانند سیل و موج گرما ناشی از تغییرات آب و هوایی باعث بروز حوادث مکرر و بیش از حد معمول در این کشور با جمعیت حدود 165 میلیون نفر شده است.
کارشناسان می گویند موج گرما احتمالا در سال های آینده به دلیل بارندگی های نامنظم و دمای بالا تشدید خواهد شد و تهدیدی برای بنگلادش، یکی از بزرگترین قربانیان گرمایش جهانی است.
به گزارش شینهوا، داکا، پایتخت بنگلادش در 16 آوریل سال گذشته دمای 40.6 درجه سانتیگراد را تجربه کرد که بالاترین میزان در پایتخت این کشور در 58 سال گذشته است.
میزان گرم شدن زمین در طولانی مدت اکنون در مقایسه با دوران پیشاصنعتی زمین، پیش از انقلاب صنعتی و دورانی که بشر هنوز استفاده از سوخت های فسیلی را شروع نکرده بود، حدود 1.1 تا 1.2 درجه سانتی گراد است.
هرچند جهان با وجود همه تلاش ها برای مهار گازهای گلخانه ای در مسیر رسیدن به میزان افزایش دمای حدود 2.5 درجه سانتی گراد تا سال 2100 است. سازمان ملل اعلام کرده است که حفظ حد 1.5 درجه سانتی گراد افزایش دما به سرعت در حال ناممکن شدن است.
پایان خبر آزیلاز
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "گرما در بنگلادش قربانی گرفت" هستید؟ با کلیک بر روی حوادث، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "گرما در بنگلادش قربانی گرفت"، کلیک کنید.