پیش بینی مالیات سیگار در سال جاری
بر اساس لایحه بودجه پیش بینی شده در سال جاری درآمد حاصل از مالیات بر فروش سیگار رشد 42.2 درصدی داشته باشد.
به گزارش آزیلاز، بر اساس بخش دوم لایحه پیش بینی شده دولت در سال جاری از مالیات بر فروش سیگار 8933 میلیارد تومان درآمد داشته باشد. این رقم نسبت به پیش بینی 6280 میلیارد تومانی در لایحه بودجه سال قبل 42.2 درصد افزایش داشته است.
همچنین درآمد دولت از مالیات بر مصرف سیگار در سال جاری بیش از 10 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است. این بخش از مالیات مربوط به موضوع جزء یک بند الحاقی 3 ماده 73 قانون برنامه پنج ساله هفتم توسعه است که بر اساس آن از ابتدای سال 1403 مالیات هر نخ سیگار تولید داخل با نشان ایرانی 15 درصد، تولید داخل با نشان بین المللی 25 درصد، سیگار وارداتی با هر نشان 50 درصد، هر بسته تنباکوی پنجاه گرمی تولید داخل 20 درصد و هر بسته تنباکو پنجاه گرمی وارداتی آماده مصرف 55 درصد نسبت به قانون بودجه 1402 کل کشور سالانه افزایش می یابد.
همچنین درآمد وزارت صنعت، معدن و تجارت بابت حقوق انحصار و صدور مجوز توزیع محصولات دخانی 620 میلیارد تومان پیش بینی شده که نسبت به رقم 500 میلیارد تومانی در بودجه سال قبل 24 درصد رشد داشته است.
در بخش دیگری از بخش دوم لایحه بودجه، 1940 میلیارد تومان اعتبار برای کاهش مصرف دخانیات و پیشگیری و درمان بیماری های ناشی از آن و توسعه اماکن ورزشی از محل عوارض و مالیات سیگار دیده شده است.
موضوع مالیات بر سیگار همواره مناقشاتی بین وزارت بهداشت و تولیدکنندگان سیگار به همراه داشته؛ تولیدکنندگان معتقدند افزایش مالیات سیگار منجر به افزایش قاچاق می شود، اما جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات بارها اعلام کردند که ایران کمترین مالیات را بر محصولات دخانی دارد و معتقد است افزایش مالیات منجر به کاهش مصرف دخانیات می شود.
پایان خبر آزیلاز
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "پیش بینی مالیات سیگار در سال جاری" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "پیش بینی مالیات سیگار در سال جاری"، کلیک کنید.